Ingredienser: |
|
1 påse |
tunnbröd
|
Fyllning 1: |
|
Carlshamn Tre oljor
|
|
100 g |
bresaola
|
50 g |
rucola
|
några droppar citron
|
|
flingsalt
|
|
Fyllning 2: |
|
Carlshamn Tre oljor
|
|
100 g |
gravad lax i skivor
|
50 g |
krämig chevré
|
några droppar citron
|
|
krasse
|
|
Fyllning 3: |
|
Carlshamn Tre oljor
|
|
1 pkt |
haloumi
|
1 ask |
baba ganousch (aubergineröra, finns att köpa färdig)
|
några droppar citron
|
|
ärtskott
|
Picknickrullar med tre olika fyllningar
cirka 20 minuter
3
Gör såhär:
Skär haloumin i skivor och torka av dem lite med hushållspapper. Värm upp en tsk Carlshamn Tre oljor i en stekpanna och stek haloumin tills den fått en gyllene färg.
Bred på Carlshamn Tre oljor på tunnbröden. Fördela de tre olika fyllningarna på ena sidan av tunnbröden, rulla ihop bröden, tryck ihop lite så att rullen håller ihop och skär dem sedan på hälften. Slå in mackorna i smörpapper. Tips: ta inte för mycket fyllning på varje bröd, då blir det svårt att rulla ihop tunnbröden.